Spørsmål og svar

Hva skal jeg skrive i første melding?
Det er ingen fasit, men en avslappet melding med litt informasjon om hvorfor du vil bli med i nettopp en BDSM forening eller hva du søker hos oss er et godt utgangspunkt.  

Når får jeg svar?
Vi har kun frivillige som svarer når de har tid, men vi prøver alltid å hive oss rundt så det skal være mulig å bli med allerede på førstkommende onsdagsklubb.

Hva slags folk møter jeg?
Åpne og inkluderende mennesker med mye humor og varme. Her omgås folk fra alle samfunnslag i skjønn forening.  Vi er stolte av mangfoldet vårt og alle behandler hverandre med respekt uavhengig av alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, preferanser, religion, etnisitet og livssyn.

  • Alder: Vi har medlemmer fra 18 år og opp. snittet ligger rett rundt 30år for begge kjønn
  • Kjønn: Vi har jevn kjønnsbalanse og endel representasjon av ikke-binære og transpersoner. Vi har både dominante og submissive menn og dominante og submissive kvinner
  • Kinks: BDSM, kink og fetish omfavner bredt og hos oss finner du det aller meste. SMuget er vårt fristed hvor vi kan være oss selv uten skam for hvem eller hva vi liker (såfremt det er samtykkende og innenfor norsk lov såklart).

Hvor mange pleier det å være på fest eller onsdagsklubb?
På onsdagsklubben er vi i snitt 20 personer, men det går litt opp å ned. Festene varierer en del med mellom 20 og 60 gjester.  

Hvordan kler jeg meg? 
På Onsdagsklubben kan en komme som en er. Noen kommer rett etter jobb og andre kler seg litt ekstra opp eller ned. Det eneste vi forventer er personlig hygiene og renslighet. Utover det så er onsdagskveldene det folk velger å gjøre dem til. 

På fest forventes det at alle viser en innsats og pynter seg litt, eller kommer i kink, fetish eller andre former for sexy antrekk. Nakenhet er også tillatt. Noen fester kan ha egen kleskode og temaer.  

Hvor mye koster arrangementer?
Onsdagsklubben koster 75 kr. Du betaler med kort i døra. Andre arrangementer varierer litt i pris. Stort sett mellom 100 – 300 kr   

Medlemskap?
For å bli medlem må du delta på et arrangement og få en intro med en av våre frivillige. På ditt første treff betaler du kun arrangementavgiften (kortbetaling i døra). Om du vil bli med videre må du betale medlemskontingenten. Du må også være fylt 18 år og ha en genuin interesse for BDSM, kink eller fetisj 

Etter ditt første treff mottar du en lenke til medlemsportalen vår hvor du registrerer deg og betaler på nett selv. Medlemskap koster 300 kr for 6 måneder og 500 kr for 12 måneder og gjelder 6 eller 12 måneder frem i tid fra betalingstidspunktet.

Hvor ligger lokalet:? 
SMuget ligger ca 15 minutter med bil utenfor Kristiansand sentrum. Vi har en avtale med utleieren om å ikke ha adressen offentlig. Derfor sendes adressen kun over direktemeldinger