Velkommen til Sørlandet BDSM!

History

 • Grand Opening

  Dette er året Sørlandet BDSM offisielt ble dannet og hadde sine første samlinger. En gjeng fra tidlifere SM-Sør ønsket å opprette en forening som var mer tilgjengelig og åpen for alle, og slik ble det da til at Sørlandet BDSM ble til.

 • SMuget

  Det første lokalet foreningen disponerte, lå i Arendal. Det ble ordnet av en av ildsjelene og grunnleggerne av Sørlandet BDSM. Lokalet fikk navnet SMuget, og var med på å legge grunnlage for at foreningen fikk vokse seg større og i tillegg fikk det godt økonomisk grunnlag.

 • BD-huset

  I mai 2016 skrev vi under på det som skulle bli foreningens hovedbase i nesten 2 år. Det var et hus som lå tomt i utkanten av Kristiansand Sentrum, og som var planlagt å skulle rives. Dato for riving var ikke satt så vi fikk leie på ubestemst tid. Huset bestod av 3 etasjer, og med en iherdig dugnad fra foreningens medlemmer så ble BD-huset til et sted med mange fine minner. Navnet BD-huset ble foreslått av en av våre medlemmer, og flertallet synes dette var et meget passende navn på et BDSM-lokale som lå midt i det sørlandske bibelbeltet.

 • Histore

  I midten av august 2018 ble vi kalt inn til møte av huseieren. Da hadde han fått inn klager fra naboer som slett ikke var fornøyde med at det befant seg en BDSM-forening i nabolaget. På dette grunnlaget ønsket huseieren og terminere kontrakten vi hadde. Og med tanke på våre medlemmers sikkerhet og diskresjon valgte vi å ikke bestride oppsigelsen, men heller se frem over. Så vi la en plan som gikk ut på legge ut en annonse om at Sørlandet BDSM ønsket å leie et lokale. Og det gjorde vi, med dundrende suksess. Over 35 henvendelser på meget kort tid. Nå skal det sies at ikke alle vet hva en BDSM forening er, eller hva BDSM i det hele tatt står for eller betyr, så det ble noen bomturer da vi dro på en rekke visninger. Men vi fikk fort napp.

 • Nytt lokale

  Etter at vi la ut vår annonse på finn.no så kom hendvendelsene på rekke og rad. Det var igrunn en surrealistisk opplevelse, for vi satt med et meget negativt bilde etter hendelsen med BD-huset. Så at så mange var villige til å huse oss gav oss en skikkelig boost. Vi fikk tilslag på et næringslokale som lå en veldig kort biltur utenfor Kristiansand. Lokalet var på over 300 kvadratmeter og var satt opp slik at det var noe tvil. Dette måtte vi ha. Leien lå litt høyere enn hva vi var vant med, men budsjettmessig så skulle vi klare dette. Vi hadde bare èn utfording nå. November var rett rundt hjørnet og årets Julingbord nærmet seg med stormskritt.

 • Julingbordet

  Nok en gang visste våre medlemmer oss hva foreningen er laget av. Mennesker med stort hjerte for Sørlandet BDSM. En dugnad ble raskt til, og det ble satt igang med å pusse opp lokalet umiddelbart. Planen var å få lokalet til å være i nok stand til at vi kunne avholde Julingbordet 2019. Og dette fikk vi til. Og det var med stor glede og iver at vi kunne vise våre medlemmer lokalet. Og Julingbordet gikk av stabelen, med over 40 gjester, og med god mat og morsomme leker. Siden lokalet ikke var offisielt åpnet enda siden det var fortsatt en del ting som måtte gjøres, ble Julingbordet et lukket arrangement som kun var for foreningens medlemmer. Nå var det bare å bli ferdig til den offisielle åpningsfesten.

 • Sosiale medier

  Foreningen kunne for første gang skimte med et 3-sifret medlemstall. Ryktet spredte seg fort om at vi nå hadde etablert oss i Kristiansand, og for veldig mange ble veien til foreningen mye kortere. Rekrutering sv nye medlemmer ble også en del mer effektiv. Det ble lettere å finne oss, da vi nå nådde ut til så mange flere. For første gang kunne vi nå vise oss frem på både Facebook, Gaysir og med egen nettside, i tillegg til å være på Fetife, som til da hadde vært vår eneste plattform for rekrutering.

 • Åpningsfesten

  Helgen i månedskifte januar/februar holdt vi en offisiell åpning. Dette var en helg med masse workshops og show, og vi hadde besøk av vår god venn Dan Lei fra Danmark, og Agony69 og fitnessgirl fra Sandefjord Shibari, samt at vi hadde besøk fra mange andre foredragsholdere. Festen på kvelden ble en suksess.

© Copyright av 2013, Sørlandet BDSM
All rights reserved