Om SMuget

"SMuget. Keeping it kinky since 2013"

SMuget er foreningens lokale og hovedsete. Det er her vi arrangerer de fleste eventene våre. Lokalet er på over 300 m2, og er alltid rigget med kink-møbler og utstyr til låns. Innefor disse 300 m2 finner man både offentlige og private lekerom, 2 stuer, bar, garderobe, aftercare-rom og vi har selvfølgelig også toalett.

Når vi har eventer er SMuget alltid rigget og pyntet for at atmsofæren skal være god, både med levende lys og med behagelig musikk slik at det også er muligheter for å prate sammen.

Det er også en del flyttbare kink-møbler på lokalet, som også kan tas med på private rom, om ønskelig.

BAR

Det første man ser når man kommer inn døren til SMuget er baren på høyre side. Her kommer man og registrerer sin ankomst. I baren får man kjøpt det meste av drikke og snacks, samt at man ofte kan få kjøpt noe enkel varm mat.

Baren er bemannet av medlemmer som er i bargruppa.

Vi tillater alkohol på våre eventer, selv om vi ikke tillater fyll. All medbrakt alkohol levers i baren ved ankomst. Her setter vi navnlapp på alkoholen din og holder den avkjølt om det er ønskelig. Så får man det utdelt av barpersonell etter ønske.

GARDEROBE

Vi har har 2 garderober på SMuget. Den første er beregnet for yttertøy sko, og ligger til venstre med en gang man kommer inn døra.

Ønsker man å skifte ytterligere, har vi en egen garderobe for dette. Her er det også rigget så man kan sette seg ned ved speil, om man trenger dette. Her står det også en sofa om man trenger å sette seg ned imens man venter.

PRIVATE LEKEROM

På SMuget har vi 3 forskjellige private lekerom. Disse er adskilte og har egne regler når det kommer til å være private, og når det kommer til fotografering. 

Disse rommene kan lukkes og åpnes, alt etter ønske. Er de lukket får man være i fred fra andre. Er de åpne så inviterer man til at folk kan komme å se på.

STORT LEKEROM

Dette lekerommet har ikke fått noe navn enda, og er det største private lekerommet vi har. Det ligger innerst i SMuget og er rigget for mye forskjellig lek. Det er også god plass til å svinge både pisk og flogger her.

SKOLESTUE

Kunnskap gir trygghet

Dette er slagordet som skolestua vår er tildelt av Telamork, en samarbeidende forening. Skolestue vår består av en tavle, kateter og skrivepulter med tilhørende stoler. Rommet er lagt opp for rollespill/lek rundt dette temaet.

TAUROM

Taurommet vårt er det tredje private rommet, og er rigget for lek med tau. Her er det bygget en suspension-rigg og gulvet er dekket med matter, så det skal være behagelig med taulek også på gulvet.

OFFENTLIGE LEKEROM

Vi har også 1 offentlige lekerom på SMuget, i tillegg til Kapteinens Lugar, der man kan leke i åsyn av gjester. Her står det et andreaskors man kan bruke.

Dette rommet er som nevnt offentlig og har ingen muligheter for å lukkes.

KAPTEINENS LUGAR

Tekst kommer…

KINK-EVENT

HVER 3. ukee

Kink-eventer arrangerer vi lørdag i hver tredje uke

ONSDASK-KLUBB

HVER ONSDAG

Onsdask-klubben er et lavterskeltilbud, og avholdes hver onsdag fra 19-23

WORKSHOPS

PREMUM PLUGINS

Compellingly reinvent schemas rather than enterprise systems enthusiastically

TEMAKVELD

CLEAN CODE

Compellingly reinvent 24/365 schemas rather than enterprise systems enthusiastically