Make the plan

MORE INFO

Design & develop

MORE INFO

Deploy & grow

MORE INFO

Våre eventer

Hovedeventene våre avholdes alltid på en lørdag, og ca hver 3. uke. Ofte har disse eventene et tema, men i motsetning til en temakveld så er det mer fokus på selve eventet. Det kan for eksempel være Halloween eller Pride-kink.

Inngang på et vanlig kink-event er som regel:

– 150,- for medlem
– 200,-  for medlem av venneforening
– 250,- for gjest/nye.

Priser kan variere i forhold til type event.

Onsdask-klubben er et sosialt lavterskeltilbud som avholdes hver onsdag, på SMuget. Her er det også åpent for at nye kan melde seg på og få en introduksjon av forenginen.

Onsdask-klubben har en inngangspris på kroner 50,-

Når vi har kafètreff så møtes vi som regel ute på en restaurant. Da booker vi alltid et rom for oss selv der vi kan sitte å prate fritt. 1 time før selve kafètreffet starter holder vi et introtreff for nye.

Kafètreffene avholdes 2 ganger i måneden, 1 i Kristiansand og 1 i enten Grimstad eller Arendal. Det er gratis å delta på kafètreffene våre, men man betaler selv for det man eventuelt måtte bestille av spise og/eller drikke.

Temakvelder er kvelder vi arrangerer innimellom, hvor vi har spesifikke emner vi tar for oss, og som går igjen utover kvelden.

Vi arrangerer fra tid til anne workshops, hvor man kan lære mer om sikkerhet og utførelse av et spesielt emne eller en spesiell kink.

Hyttetur arrangeres en helg hver sommer. Da drar foreningen av gårde på en hytte vi bruker å leie, hvor vi holder workshops, leker og fest. I tillegg griller vi, bader og koser oss.

Onsdask – klubben
Lokasjon SMUGET

Intro

Hver onsdag kjører vi en liten intro for nye fra en ½- til 1 time før klubben starter. Er du ny og ønsker å bli kjent med oss er dette en ypperlig mulighet. Ta kontakt med oss, så vil vår fadderansvarlige eller klubbansvarlige ta kontakt med deg.

Event-fadder

På Onsdask-klubbene har vi egne eventfaddere. Dette er faddere som vil følge deg opp i løpet av din første kveld på SMuget, og som du kan spørre hvis det er noe du skulle lure på.

Inngang

Siden Onsdask-klubben er et lavterskeltilbud koster inngangen kun 50,- .

NYESTE EVENTER

Her finner du litt info om eventer som kommer på SMuget i nær fremtid.

Terminliste våren 2023

Terminlista for første del av 2023 er lagt ut. Kafetreff og workshops vil bli lagt til fortløpende. Du finner terminlista her. 

Gratulerer med kvinnedagen.

Sørlandet BDSM ønsker å gratulerer alle kvinner med dagen. Vi vet det er sterke krefter i sving som vil ha det til at BDSM er kvinneundertrykkende, og konstruert for å legitimere vold mot kvinner. Samtykkende BDSM er ikke vold, men et berikende samspill. Samtykkende BDSM er ikke kvinneundertrykkende, men omsorg og kjærlighet for din partner. […]

Terminliste våren 2022

Terminlista for første del av 2022 er lagt ut. Kafetreff og workshops vil bli lagt til fortløpende. Du finner terminlista her. 

Årsmøte

Dato for årsmøte er satt, og årsmøte vil finne sted på SMuget den 24.03. Innkalling med informasjon blir sendt ut til alle medlemmene i løpet av kort tid.

Årsmøte utsatt

På grunn av restriksjoner, og begrensninger i antall vi kan være på SMuget, vil årsmøtet bli utsatt til et senere tidspunkt. Valg av nye styremedlemmer vil fortsatt bli gjennomført, og vi holder på å planlegge hvordan vi kan gjennomføre dette digitalt. Informasjon rundt dette vil bli lagt ut fortløpende på FetLife og på vår hjemmeside.

Gjenåpnet

Nå har endelig Norge gjenåpnet og vi er spente på hvordan dette vil påvirke oss. Selv om SMuget i praksis har vært gjenåpent, fordi vi ville aldri klart å fylle den grensa som er satt, så blir det en annen hverdag for oss også. 1 meter’n er tatt bort, og det gjør at vi kan […]