Nyheter

Hjem / Blog Styles / Nyheter

Sørlandet BDSM ønsker å gratulerer alle kvinner med dagen.

Vi vet det er sterke krefter i sving som vil ha det til at BDSM er kvinneundertrykkende, og konstruert for å legitimere vold mot kvinner. Samtykkende BDSM er ikke vold, men et berikende samspill. Samtykkende BDSM er ikke kvinneundertrykkende, men omsorg og kjærlighet for din partner.

Så vi sier igjen; kvinne krev din kink!
Og gratulerer så mye med dagen. ❤

Dato for årsmøte er satt, og årsmøte vil finne sted på SMuget den 24.03. Innkalling med informasjon blir sendt ut til alle medlemmene i løpet av kort tid.

januar 9, 2022

Nyhet

På grunn av restriksjoner, og begrensninger i antall vi kan være på SMuget, vil årsmøtet bli utsatt til et senere tidspunkt. Valg av nye styremedlemmer vil fortsatt bli gjennomført, og vi holder på å planlegge hvordan vi kan gjennomføre dette digitalt. Informasjon rundt dette vil bli lagt ut fortløpende på FetLife og på vår hjemmeside.

september 27, 2021

Nyhet

Nå har endelig Norge gjenåpnet og vi er spente på hvordan dette vil påvirke oss. Selv om SMuget i praksis har vært gjenåpent, fordi vi ville aldri klart å fylle den grensa som er satt, så blir det en annen hverdag for oss også. 1 meter’n er tatt bort, og det gjør at vi kan […]