Gjenåpnet

Nå har endelig Norge gjenåpnet og vi er spente på hvordan dette vil påvirke oss. Selv om SMuget i praksis har vært gjenåpent, fordi vi ville aldri klart å fylle den grensa som er satt, så blir det en annen hverdag for oss også. 1 meter’n er tatt bort, og det gjør at vi kan boltre oss mye friere. Vi håper selvsagt at alle er flinke med desinfeksjon, og holder seg hjemme om de ikke føler seg bra. For husk, selv om Norge er gjenåpnet så er ikke pandemien over. Den der fortsatt.

Så vi håper at alle fortsatt tenker på smittevern når man besøker oss. Antibac vil fortsatt være tilgjengelig, og vi er fortsatt nøye med å sprite overflater og håndtak. Og det er lov å si nei til klemming om man fortsatt ikke ønsker det.

Skulle det være noe man er usikker på rundt dette, så er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi prøve å svare så godt vi kan.

Styret